welkom bij

DE RODE HELD

Koop uw thee & oudhollands snoep online.

Verras uzelf of vrienden en familie met een lekker oudhollands snoeppakket óf een heerlijk theepakket. Klik hieronder op het pakket naar keuze. 

Bij de pakketten heeft u keuze uit 20 of meer verschillende smaken thee en soorten snoep. Kortom, voor ieder wat wils!


Verzendkosten

De prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Voor het versturen van onze snoep- en theepakketten rekenen wij € 4,00 excl. btw per pakket.

Levertijden

Verzending vindt plaats binnen 2 werkdagen nadat de bestelling is binnengekomen. Onze thee en snoep wordt afgeleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Op zaterdag en zondag worden er geen producten verzonden. Bij een bestelling in het weekend is de eerste aflevermogelijkheid op dinsdag. 

Rondom extra drukke periodes, zoals Kerst en Pasen, kunnen afwijkende levertijden gelden voor alle bezorgmethodes. Natuurlijk proberen we vertraging zoveel mogelijk te voorkomen.

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Dit is uit hygiënische en voedselveiligheidsoverwegingen. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht je gebruik maken van je herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via nostalgie@derodeheld.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.