welkom bij

DE RODE HELD

De snoepkar, een nostalgische snoepkraam

De snoepkar 

 

Voor ieder feest, kinderfeestje of bruiloft, is de snoepkar een leuke aanvulling. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen wekt deze snoepkraam gevoelens op van weleer.

U kunt uw gasten trakteren op oer-Hollandse lekkernijen. De snoepkar is bemand door onze snoepspecialist wie uw gasten begeleid in alle mogelijkheden. Er is voor ieder wat wils, glutenvrij, zonder noten of lactose, in overleg is er van alles mogelijk.

U kunt zonder zorgen van uw feest genieten. Wij bouwen alles op en breken ook alles weer af. Dit gebeurd alles buiten het zicht van uw gasten. Is het tijd voor ons om te vertrekken dan rijden we gewoon de snoepkar uit het zicht van uw gasten.

Om u alvast een beeld te geven hebben we vier pakketten voor u samengesteld. Elk pakket is naar uw wensen aan te passen. 

Snoep voor bij de film

Klein, klein kleutertje

Voor een klein gezelschap tot ongeveer 70 gasten hebben we het pakket 'klein, klein kleutertje'. Hierin zitten zakjes snoep met heerlijke oud-Hollandse snoepjes en een mengeling van verschillende zuurstokken en wijn- of dropballen.

Ik hou van Holland

Bij 'Ik hou van Holland' breiden we de keuze voor uw gasten iets uit. Naast de snoepjes en zuurstokken zijn er ook zakjes met ulevellen of zijde bonbons. 

Elsje Fiederelsje

Hoe meer gasten u ontvangt, hoe groter de keuze. Bij Elsje Fiederelsje wordt de keuze wat uitgebreid met ouderwets duimdrop en zakjes nougat.

Jan huigen in de ton

We sluiten af met Jan Huigen in de ton, voor maar liefst 200 gasten. Uitgebreide keuze uit allerlei lekkernijen van vroeger die de mooiste herinnering op zullen roepen.

Ieder pakket is voor alle gasten aan te vullen met een nostalgisch flesje Exota (met een rietje).