welkom bij

DE RODE HELD

Welkom op de website van de Rode Held, een cadeauwinkel vol nostalgie. 

Wij nemen u graag mee terug in de tijd naar een winkel uit grootmoeders tijd. De Rode Held staat boordevol (oud) Hollandse producten en producten van nu met een Hollands gevoel. Exota limonades, zachte zeep en ouderwets lekker snoep liggen uitgestald naast geitenwollen sokken, wenskaarten en cadeautjes. Wie hier binnenstapt, waant zich in grootmoeders tijd en kan bijna niet geloven dat de hele inrichting spiksplinternieuw is, alles met eigen handen gemaakt. De kleurstellingen passen in zo'n ouderwets winkeltje, het ziet er allemaal zo prachtig uit, dat je er niet uitgekeken raakt. Bij De Rode Held bent u aan het juiste adres voor een cadeautje voor iedere gelegenheid.

Bij De Rode Held kunt u altijd gratis voor de deur parkeren.Ons nieuws

Snoepje van de maand

Snoepje van de maand

Er is heel veel oud-Hollands snoep, teveel om allemaal in onze winkel te kunnen verkopen. Daarom introduceren wij vanaf april 2018 het snoepje van de maand. Op onze Facebookpagina kunt u terugvinden welk snoepje van de maand er momenteel is. Let wel op, ieder snoepje is er zo lang de voorraad strekt!

Pasen 2018

Pasen 2018

Komend weekend is het Pasen en hiervoor hebben wij onze openingstijden iets aangepast. Eerste paasdag, zondag 1 april, zijn we gesloten. Tweede paasdag, maandag 2 april, zijn we geopend van 13.00 - 16.00 uur. Iedereen een vrolijk Pasen gewenst!.